L’Ajuntament de Forcall licita una nova fase per a l’ampliació de la Residència de la Tercera Edat

379
Residència de Forcall
PUBLICITAT
-S’aproven obres per valor de 173.000 euros per continuar amb els treballs que ja s’estan executant
L’Ajuntament de Forcall ha licitat una nova fase en les obres d’ampliació de la Residència de la Tercera Edat. Es tracta d’una actuació de 173.000 euros que es finançaran amb fons propis, l’aportació dels fons de compensació eòlica i els Plans d’Obres i Serveis.

L’alcalde de Forcall, Santiago Pérez, ha assenyalat que d’aquesta manera el consistori continua avançant en el projecte que permetrà ampliar la residència amb 20 noves places, el que suposarà la creació de 6 llocs de treball directes, a més de consolidar altres 21 fixos i 7 temporals ja existents.
D’altra banda l’alcalde de la localitat dels Ports ha recordat a la Diputació de Castelló que la seva aportació suposarà el 15% del projecte de la residència, i no el 70% com va afirmar en una nota de premsa el president de la Diputació, Javier Moliner.
Pérez, agraint l’aportació provincial, considera que aquesta hauria de ser major, tenint en compte la importància social de la iniciativa. En aquest sentit l’alcalde de Forcall ha explicat que la Diputació va aportar 60.000 euros el 2014 i farà el mateix amb altres 60.000 aquest any. D’aquesta manera la col·laboració provincial serà de 120.000 euros sobre els 780.000 que costarà el projecte.
 
-Conveni amb Red Eléctrica.
D’altra banda l’alcalde de Forcall ha apuntat que en breu es signarà un conveni amb Red Eléctrica que realitzarà una aportació de 13.000 euros per ajudar a la iniciativa. Aquests fons arribaran a Forcall com a part de la compensació que rebrà el municipi per les línies d’alta tensió que travessen el seu terme municipal.