La Volta Ciclista a Vilafranca reuneix a més de 110 corredors

101
Volta Ciclista Vilafranca (2)

Els dies 24 i 25 de juny s’ha celebrat la Volta Ciclista a Vilafranca, memorial Jofre Grau Biosca. 110 corredors de categoria cadet han participat en la prova que ha tingut ambdós dies com a meta Vilafranca. A més, el dia 25 l’etapa ha tingut com a eixida i arribada l’Avinguda del Llosar de la localitat.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca s’ha destacat el paper dels voluntaris organitzadors, el Club Ciclista Picaio, la família de Jofre Grau Biosca i tots els col·laboradors. A més s’ha posat en relleu el fet que haja recorregut l’entorn de la Vila, passant per Castellfort i Portell i omplint els hotels durant el cap de setmana.

S’estima que al voltant de 500 persones, entre corredors i familiars han visitat les terres de Vilafranca i Els Ports.

Guanyadors

El vencedor de la prova ha sigut Josep Tomás, seguit de Martín Gil i Pepe Ginestar. La muntanya ha sigut per a Arnau Gilabert, mentre que les metes volants per a José Cerdà. Guillem Fuentes ha sigut el millor en la general del primer any. Josep Tomàs també ha sigut el millor regional. Andreu Murla s’ha emportat el trofeu al millor provincial. En xiques, la vencedora ha sigut Marina Garau seguida per Sofia Martínez i Carla Pruñonosa. El GD Llopis ha sigut el millor equip.

Enguany la prova tenia caràcter nacional, aspecte que ha reforçat encara més la importància de la competició per a les promeses del ciclisme.