La ‘Volta als Ports. La il·lusió mou les nostres cames’ amb bicicleta recorrerà Els Ports el 30 d’abril i l’1 de maig

1145
La ‘Volta als Ports. La il·lusió mou les nostres cames’ amb bicicleta recorrerà Els Ports el 30 d'abril i l'1 de maig
La ‘Volta als Ports. La il·lusió mou les nostres cames’ amb bicicleta recorrerà Els Ports el 30 d'abril i l'1 de maig
PUBLICITAT

L’activitat forma part del projecte ‘Muntanyes d’Il·lusions’ de Pam Collado

Pam Collado contínua amb el seu projecte, ara convertit en associació, per a ajudar a repoblar l’interior de la província de Castelló. Aquest curs acadèmic, la primera acció pensada és recórrer durant un cap de setmana, el del 30 d’abril i l’1 de maig, la comarca dels Ports íntegrament amb bicicleta amb la ‘Volta als Ports. La il·lusió mou les nostres cames’. “Com sempre, aquest repte el faré acompanyada de la meua parella, Ramón, i recorrerem en dos dies 293 quilòmetres amb 5780 metres de desnivell positiu” afirma la professora.

La primera part del recorregut passarà per Vilafranca, Castellfort, Ares, Vallibona, Pobla de Benifassà, Castell de Cabres i Herbers fent nit a casa Pepo. El diumenge, es partirà d’Herbers i la ruta discorrerà per Morella, Villores, Palanques, Sorita, Forcall, Todolella, Olocau del Rei, La Mata, Portell i Vilafranca.

“Des de fa unes setmanes som associació, l’Associació Muntanyes d’Il·lusions, de la qual jo soc la presidenta i en la qual comptem amb la indispensable ajuda de Montse Sorribes, directora del CRA i membre de l’Associació” afirma Pam Collado.