La Viquimarató dels Ports millora més de 50 pàgines de la Viquipèdia

351
Viquimarató dels Ports
Viquimarató dels Ports

La celebració del 4t Pro Aplec a Forcall va comptar amb una Viquimarató per ampliar el contingut sobre la comarca dels Ports a la pàgina web Viquipèdia. El Centre d’Estudis dels Ports va ser l’impulsor de l’acte i va col·laborar amb l’Aplec dels Ports per a desenvolupar aquesta activitat.

Una Viquimarató consisteix a ajuntar un grup de persones, expertes en alguna temàtica concreta, percompartir idees i crear noves publicacions o millorar les ja realitzades. En aquest cas, la Viquimarató dels Ports va reunir una desena de persones d’arreu de la comarca i, després d’un intens matí de feina, es va aconseguir pujar 17 fotos noves, millorar més de 50 pàgines de la Viquipèdia i Wikidata i editar més de 230 continguts existents sobre la comarca dels Ports.

De cara al futur, segons expliquen des de l’organització, la intenció és continuar fent trobades i agafar l’hàbit d’anar millorant la imatge de la comarca a la web Viquipèdia, la qual és una de les principals fonts d’informació d’ús comú a Internet.