La vilafranquina Paula Val Monferrer guanya el concurs de cartells del Sexenni de Morella

1037
Cartell del Sexenni 2018 a Morella
PUBLICITAT

Els alumnes de 1r de primària i Andreu López han guanyat en les categories del col·legi i l’institut

El millor artista morellà ha sigut per al cartell Flors i llum de Juan Manuel Aparici i Miguel Ángel Troncho

Morella ha conegut avui el cartell anunciador del 54 Sexenni, el qual serà la imatge de les festes més importants de la ciutat, declarades d’Interés Turístic Nacional i Bé d’Interés Cultural Immaterial. D’aquesta manera, el cartell Morella, el treball de tot un poble de Paula Val Monferrer ha estat escollit pel jurat per aquesta tasca i s’ha presentat en l’acte on s’han conegut els guanyadors de totes les categories amb molt de públic.

A més d’aquest, el millor cartell d’artista morellà ha sigut per a Flors i llum dels autors Juan Manuel Aparici i Miguel Ángel Troncho. La categoria de l’institut ha guanyat  Andreu López amb el cartell De sis en sis i el millor cartell del CEIP Mare de Déu de Vallivana ha sigut per als alumnes de 1r de primària amb el cartell La Mare de Déu entra a Morella.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “aquest cartell és molt important per a Morella perquè serà la base de totes les accions de promoció del Sexenni i de la ciutat durant el 2018”. D’aquesta manera, l’edil ha comentat que “conéixer el cartell anunciador ens endinsa més en l’any sexennal i indica que les festes majors de Morella, les quals se celebren cada sis anys, estan més prop”. Finalment, Rhamsés ha volgut agrair la participació de tots els participants en aquest concurs que han sigut al voltant de 20 cartells, entre totes les categories, i dels que ha subratllat que “hi ha hagut un bon nivell i segur que el jurat no ho ha tingut fàcil per triar un”.

Una volta escollit i presentat el cartell anunciador del 54 Sexenni es realitzarà una exposició amb tots els cartells participants en les Sales Gótiques de l’ajuntament de Morella. Així, el dia 16 de desembre s’inaugurarà aquesta exposició i romandrà fins al 21 de gener.