La Unió Musical de Vilafranca participa diumenge dia 13 a la segona secció del certàmen provincial de bandes de música

577
Unió Musical de Vilafranca
PUBLICITAT
Unió Musical de Vilafranca

El Certamen Provincial de Bandes de Música de la Diputació de Castelló arriba el pròxim cap de setmana a la seva XXXVII edició amb la participació de set formacions, entre elles la Unió Musical de Vilafranca, a la segona secció.

El Certamen , que tindrà lloc a l’Auditori de Castelló , començarà el dissabte 12 d’abril a les 16 hores amb les audicions de la quarta i la tercera secció . En la quarta secció participarà en solitari la Societat Musical de Geldo , interpretant com a obra obligada Agost d’espines d’Omar Sala Escrihuela .
A continuació podrà escoltar-se a les dues bandes que competeixen en la secció tercera : la Unió Musical Eslidense d’Eslida i Societat Unió Artística Musical de Navajas . Ambdues interpretaran com obra obligada Fantasia per a banda . Espirito galego de Santiago Quinto Serna .

El Certamen continuarà el diumenge a partir de les 10 hores amb les dues formacions de segona categoria : Unió Musical de Vilafranca i Societat Musical i Cultural Otobesa de Xèrica . S’hi s’escoltarà Nautilus , obra obligada composta per Juan Luis Roig .

Les últimes bandes en pujar a l’escenari de l’Auditori de Castelló seran les dues que participen en la secció primera : Ateneu Musical Schola Cantorum de la Vall d’ Uixó i Societat Unió Musical Santa Cecília de Moncofa . Ambdues interpretaran com obra obligada Sinfonieta de José M ª Cervera Collado .

El jurat encarregat d’avaluar les interpretacions de les bandes castellonenques estarà format per Francisco Signes Castelló , Francisco Zacarés Fort , David Penadés Fasanar , Ferrer Ferran i Juan Luis Roig Colom .