La Porta de Forcall de Morella iniciarà la seua renovació el 14 de febrer

695
Porta de Forcall de Morella.
PUBLICITAT
  • Les obres d’este tram en l’interior del nucli històric de Morella es realitzarà en dues fases
  • S’ha establert un pla especial de trànsit durant el transcurs de l’actuació, previst que dure menys de dos mesos

El pla municipal de renovació urbana a Morella continua i el 14 de febrer s’iniciaran els treballs en el tram pendent de Porta de Forcall, al costat del carrer La Muralla i el mateix portal d’eixida de la ciutat. Des del consistori s’ha previst que aquesta actuació dure menys de dos mesos i s’ha establert un pla de trànsit especial, així com la seua realització en dues fases, per afectar el mínim possible a la circulació en aquesta zona, una de les més congestionades dins del nucli històric de la ciutat.


La brigada municipal serà l’encarregada de portar a terme els treballs de reurbanització en la zona de Porta de Forcall. Aquestos consisteixen, sobretot, en la renovació del paviment, el qual està molt deteriorat per la quantitat de vehicles pesants que circulen per aquest tram en l’interior de les muralles. La Policia Local coordinarà i informarà l’afecció al trànsit d’aquesta actuació tant en el mateix veïnat, com en les empreses que per motius de transport de material, necessiten pas en aquest encreuament.


Les instal·lacions soterrades, tant de conducció d’aigua i clavegueram, com elèctriques, ja es van millorar en intervencions anteriors. Així, l’acabat en el portal d’eixida de la ciutat serà d’empedrat com en els carrers adjacents amb una part diferent en la zona més pròxima al portal. Cal recordar que, aquesta actuació compta amb un pressupost de 44.427,50 euros i es realitzen dins del pla Reactivem Castelló de la Diputació de Castelló.


L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “es tracta d’una actuació molt important per a finalitzar les actuacions de millora en aquesta zona  baixa de Morella i per on hi ha més trànsit de la ciutat”. L’edil ha explicat que “es tracta d’un tram complicat a causa del trànsit freqüent, per la qual cosa s’ha previst un pla especial i afectar a la circulació el mínim possible” i ha afegit que “l’actuació es farà en dues fases amb aquesta finalitat i que no es talle el trànsit per complet”.