La poesia arriba a Vilafranca amb el PERA

204

Des de diumenge passat, 25 d’octubre, Vilafranca s’ha submergit en el festival de Poesia en Espais Rurals Oberts, PERA, seguint totes les mesures de seguretat enfront de la Covid19. Així, en la primera jornada es va inaugurar l’exposició “Poesia Visual” a la Casa de la Cultura i es va realitzar el taller “Llenços poètics” de la mà de Vilafranca de l’Art.

Les activitats continuaran aquest divendres amb el taller d’animació a la lectura i poesia infantil de Mar Benegas a les 17h. L’activitat té un preu de 10 euros. El dissabte, a les 12h seguirà la diversió amb el recital de poesia per a xiquets i xiquetes de Mar Benegas a la sala de teatre Carles Pons. L’entrada té un cost de 2 euros. A la vesprada, a les 17h, la companyia Cantataticó representarà “QUIEROYNOPUEDO” a la sala de teatre Carles Pons amb el format d’entrada invertida. La jornada finalitzarà a les 20h amb la Nit d’Espectres basada en una trobada de poetes amb Masdepoetes, Poetes Valencians i micro obert a la plaça de l’Església.

El diumenge 1 de novembre a les 12.30h arribarà el “Laber -intro poètic” amb el Grup Almadar a les sales gòtiques de l’Ajuntament. La clausura del PERA serà a les 19h amb “Terra de Poesia” del Grup de Poetes Almadar i micro obert al Bar Caburei del Càmping El Llosar.

Cal indicar que també s’han programat activitats online. D’aquesta manera, el programa Masdepoetes porta “Gràcies” fins als més majors de la residència de majors ATADI de Cantavieja i la Residència de Majors Fundació Gerón de Vilafranca.

A causa de l’aforament limitat en els tallers és imprescindible reservar plaça enviant un e-mail a festivalpera@gmail.com. Cal recordar que en tot moment és obligatori l’ús de mascareta.