La Piscina Municipal de Morella ha obert les seues portes aquest matí

375
La Piscina Municipal de Morella ha obert les seues portes aquest matí
La Piscina Municipal de Morella ha obert les seues portes aquest matí
PUBLICITAT

Morella comença la temporada d’estiu amb l’obertura avui de la Piscina Municipal. Aquesta romandrà oberta durant tots els dies de l’estiu des de les 11.00 fins a les 20.00 hores. A més, aquest dissabte s’obrirà també la de la Fàbrica Giner en la qual s’estan ultimant les tasques per a oferir un servei complet i que totes i tots puguen gaudir d’aquest servei durant tot l’estiu.

El regidor de Governació, Jorge García, ha explicat que “la piscina està oberta des d’avui. Tot i que les temperatures encara no són molt caloroses, hem avançat la posada en marxa de la piscina i allargar la temporada que està oberta”. A més, l’edil ha comentat que “el servei de bar funciona des de fa uns dies i compta amb un horari més extens”. Finalment, García ha destacat que “ja està aprovat el projecte de millora de la Piscina Municipal de Morella, el qual pujarà el sòl d’aquesta i disminuirà els litres d’aigua necessaris per a omplir-la”.

Les dues piscines de Morella generen ocupació per a l’estiu, ja que es tracta d’una infraestructura que necessita cobrir diferents serveis. Així, les piscines necessiten la contractació de socorristes, així com d’altres persones que s’encarreguen del manteniment diari o del servei de bar, tant de la Piscina Municipal, com la de la Fàbrica Giner.

Cal comentar que els preus de les entrades i abonaments de la Piscina Municipal mantenen els preus de l’any passat. Així, per als xiquets i xiquetes entre 4 i 14 anys l’entrada diària costa 2,5 euros i el carnet per a tot l’estiu 25 euros. Per a edats compreses entre 15 i 17 anys i jubilats, l’entrada diària és de 3 euros i el carnet de 30. Finalment, per als majors d’edat, el preu de l’entrada és de 3,5 euros i el carnet costa 35 euros.