La morellana Clara Milián exposa les seues aquarel·les amb racons de la ciutat a la Llotja

308
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

– L’exposició Morella  色 s’ha inaugurat aquest matí amb el taller infantil Tècnica per a pintar amb aquarel·la
– Les Sales Gòtiques de l’ajuntament de Morella acullen l’exposició Fotos, fils i ferro fins al 8 de setembre

La morellana Clara Milián Yamada ha inaugurat aquest matí l’exposició Morella色 (Morella color) a la Llotja de l’ajuntament. Aquesta mostra diferents espais de la ciutat  en els quals s’ha utilitzat la tècnica de l’aquarel·la. En la inauguració han participat l’autora dels quadres i l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés. A més, ha tingut lloc el taller infantil Tècnica per a pintar amb aquarel·la on Clara ha ensenyat la seua tècnica artística als xiquets i xiquetes.

L’alcalde de Morella ha destacat que “és una exposició que mostra diferents racons de Morella de manera que pensem que tindrà molta acceptació en aquest mes que hi ha una major afluència de gent a la ciutat”. L’edil ha explicat que “el públic també reclamava exposicions relacionades amb la ciutat a l’agost, ja que les famílies morellanes que viuen fora, vénen a passar alguns dies de vacances”. Finalment, Rhamsés ha volgut “animar a tots i totes a vindre a veure aquesta exposició que mostra molts espais de Morella representats per una morellana”.

Cal destacar que molts xiquets i xiquetes han participat en el taller Tècnica per a pintar amb aquarel·la. En aquest, han representat un dels quadres de Clara i els ha explicat la tècnica d’aquarel·la que ella utilitza en els seus quadres. Així, aquesta activitat ha format part tant de la programació de la Setmana de la Joventut i de l’agost cultural a Morella.

Setmana de la Joventut
Aquesta setmana continuen les activitats per a xiquetes, xiquets i joves a Morella. Així, les activitats al Casal Jove, jocs i tallers, cinema a la fresca i la fase final del XXXI Torneig de Futbol Sala Ciutat de Morella són algunes de les activitats de la setmana de la joventut. Aquesta setmana conclourà el dissabte 10 d’agost amb una gran festa a l’Espai Firal.

Exposició Fotos, fils i ferro
A més, es Sales Gòtiques de l’ajuntament de Morella també acullen l’exposició Fotos, fils i ferro de Stephanie de Leng, Miguel Trillo i Miguel Bellés. Aquesta es va inaugurar ahir i obrirà de dimarts a diumenge al matí d’11.00 hores a 14.00 hores i a la vesprada de 16.00 hores fins a les 19.00 hores.