La Mancomunitat dels Ports respon després de la reunió amb “Maestrazgo-Els Ports”

1216
PUBLICITAT

Després de la reunió dels municipis que formen part de la Mancomunitat Comarcal Els Ports amb els coordinadors de la iniciativa “Maestrazgo – Els Ports”, la Mancomunitat ha publicat un comunicat oficial per explicar als habitants dels Ports què s’havia tractat en la reunió i donar una resposta de transparència a associacions que així ho havien demanat, com ara l’Aplec dels Ports.

Segons el comunicat oficial:

“Des de la Mancomunitat Comarcal Els Ports volem comunicar que ens hem reunit amb l’impulsor de la iniciativa Maestrazgo-Els Ports, Ignacio Jiménez, i el director de la fundació Global Nature, Eduardo de Miguel Beascoechea, per a que explicaren a tots els representants dels pobles de la comarca en què consisteix la seua iniciativa.

En ella els hem demanat que es facen reunions en tots els sectors socials i econòmics per poder conéixer, valorar i ser partícips del projecte.

No volem que cap projecte supose més restriccions per al nostre territori, ni que s’imposen accions o activitats en les que no s’estiga d’acord. Es necessita transparència, accés a la informació i participació activa per a que siga la gent de la comarca la que decidisca el que es fa en el territori”.