CONTE CONTAT EN IGUALTAT A CINCTORRES
  • Tallers, teatre i activitats infantils són les propostes

Forcall, Cinctorres, Vallibona i La Mata comptaran aquests dies amb activitats en les que la Igualtat de gènere serà el seu motiu de ser.

D’aquesta manera, el Club Infantil de Cinctorres acull aquest divendres 19 d’abril al matí “Conte contat, en igualtat”. Destinat a xiquetes i xiquets entre els 4 i 5 anys, durant la cita se sortejaran contes sobre prevenció de la violència de gènere.

El mateix dia a la vesprada a Vallibona el centre d’atenció serà “El Show de Pelina”. A la vesprada en el poliesportiu, música, titelles i ball s’uniran per a traslladar als més xicotets el rebuig a la violència de gènere. I és que amb actituds sanes, els somnis es fan realitat.

Un poc més tard, a La Mata es podrà assistir a la interpretació d'”Homes!” a la sala polivalent local de festes. Mayte Carreras, a les ordres de Marià Font, contribuirà amb el seu art a la defensa de la Igualtat de gènere.

Forcall també participarà d’aquesta defensa, serà el dijous 25 d’abril amb un taller de l’Escala de la violència de gènere per a adolescents, al matí, i un altre sobre la millora de l’autoestima de la dona a la vesprada.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA