La Guàrdia Civil rescta a un home de Benassal de 82 anys que s’havia trencat el maluc

327

La Guàrdia Civil ha rescatat un home de 82 anys que s’havia fracturat un maluc mentre passejava pel paratge Torre Monfort de Benassal segons ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat. La Guàrdia Civil havia informat en un comunicat que el rescat s’havia fet al terme de Vilafranca, tot i que se va realitzar al terme de Benassal. L’home localitzat era benassalenc, segons han confirmat a diadia veïns del poble.

Els fets es van produir al voltant de les 11.00 hores de dijous, quan l’home va sortir a donar una passejada per aquest paratge. La seva dona es va adonar diverses hores després que el seu marit no havia tornat a casa, de manera que va avisar al 112 per comunicar la incidència.

D’aquesta manera, una patrulla territorial de la Guàrdia Civil de Vilafranca / Benassal es va desplaçar fins a la Torre Monfort, on van trobar l’home amb un fort dolor al maluc que va resultar ser una fractura- en un camí forestal inaccessible per a vehicles.

Els agents, que van atendre el ferit i li van oferir una manta tèrmica a causa de les inclemències meteorològiques, van avisar Servei d’Atenció Mèdica d’Urgència (SAMU), que va traslladar el ferit a l’Hospital General de Castelló.