La gimnàstica cerebral fomenta l’aprenentatge en els xiquets.

407
Gimnàstica cerebral
PUBLICITAT
Gimnàstica cerebral
-Nota de premsa-
Els pares i mares de Vilafranca han après les característiques i virtuts de la gimnàstica cerebral. Ha estat en un taller organitzat al si de Nadalandia, dins de les activitats que Esport i Diversió està duent a terme durant aquestes dates nadalenques a l’edifici de la Mancomunitat dels Ports.
La professora María Jesús Gil ha ofert dues sessions, dirigides sobretot als pares, perquè puguen transmetre als seus fills les virtuts de la gimnàstica cerebral. L’activitat ha interessat especialment a les mares.
Maria Jesús Gil els ha explicat que “l’objectiu és posar en marxa jocs motrius que després permeten establir connexions neuronals entre la dreta, esquerra, amunt, avall, davant i darrere”.
Es tracta d’una barreja de jocs de ioga i altres tipus d’activitats que fomenten la connexió cerebral. Amb aquest tipus d’exercicis també s’aconsegueix relaxació, desestressar als xiquets i fomentar un correcte aprenentatge.
A més els menuts poden fomentar el desenvolupament de les intel·ligències múltiples i les vuit capacitats que estan associades. El col·legi Don Blasco d’Alagó de Vilafranca ha posat en marxa aquest programa i, d’aquesta manera, els pares han conegut de prop les activitats que duen a terme els seus fills a l’escola.