La gent gran de Vilafranca gaudirà d’unes jornades especials per a ells i elles

212
PUBLICITAT

L’Associació de Pensionistes i Jubilats Francolí ha organitzat, amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, unes jornades per a la gent gran. En aquestes es podrà gaudir de xerrades, excursions, concursos, caminades i projeccions. L’Associació ha fet un pas endavant per enriquir la vida dels seus membres, ja que aquestes jornades ofereixen una oportunitat excepcional per a tots els participants de gaudir d’activitats diverses i enriquidores. Aquests dies es duran a terme del 18 al 24 de setembre.

El dilluns 18, les jornades s’iniciaran amb una xerrada informativa a càrrec dels Serveis Socials, a la Casa Social, a les 17 h. Aquesta serà una oportunitat per conéixer les diverses opcions i suports disponibles per als membres de la comunitat jubilada.

Els participants tindran l’oportunitat de gaudir d’una emocionant excursió a Montanejos el dimarts 19. Aquesta sortida promet ser una jornada de relaxació i connexió amb la natura que sens dubte deixarà records duradors.

Un dels esdeveniments més esperats serà el Concurs de Guinyot, programat per al dimecres 20 a les 15 h. Els interessats hauran de registrar-se prèviament al bar dels Jubilats fins al dijous dia 14. Aquesta és una oportunitat excel·lent per posar a prova les habilitats i competir de manera amena amb els companys.

Les jornades continuaran amb una xerrada apassionant titulada “Els tresors de la nostra terra II”, que inclourà també una degustació de productes locals. Aquest esdeveniment tindrà lloc el dijous 21 a les 17 h a la Casa Social, brindant als assistents una oportunitat única d’apropar-se als sabors autèntics de la regió.

Per als amants de la natura, el divendres 22 es presenta amb una caminada pel Monte Picaio. Amb sortida a les 9 h des del Mas del Pinar i un esmorzar inclòs, aquesta és una ocasió perfecta per gaudir d’una activitat saludable i social amb altres membres de l’associació.

La cultura també té el seu lloc en aquestes jornades. Divendres a les 22 h, l’associació Amigos del Teatro de Castelló oferirà l’obra de teatre “Un mes tu, un mes yo”, prometent entreteniment i rialles per a tots els assistents.

Les jornades conclouran de manera emotiva el diumenge 24 a les 18 h a la Casa Social amb la projecció de ‘La memòria de l’Associació de Jubilats i Pensionistes Francolí’. Aquesta projecció especial mostrarà imatges de la dècada dels 80, incloent-hi ‘El Riu Montlleó’, presentades per Ignasi Llopis.

Així doncs, aquestes jornades seran una oportunitat per als membres de l’associació de cultivar la germanor entre ells i de gaudir al màxim d’aquests dies organitzats per l’Associació de Jubilats i Pensionistes Francolí en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilafranca.