La fira del Llibre d’Ares prepara presentacions i la Trobada literària juvenil

213
Trobada literària juvenil Ares

La Fira del llibre d’Ares del Maestrat està preparant dues cites per a aquest mes de març. Són la presentació de dos llibres de l’escriptor Martí Domínguez i la I Trobada literària juvenil d’interior.

Martí Dominguez presentarà els seus dos últims treballs literaris el dissabte 24 de març. “Veus de ciència” és un assaig de divulgació cientifica publicat per Onada Edicions que va ser guardonat als Premis Ciutat de Benicarló. D’altra banda, l’autor donarà a conèixer la seua última novel·la “L’assassí que estimava els llibres”, editat per Proa.

A més, el 27 de març s’estrenarà la Trobada literària juvenil d’interior, on participaran alumnes del primer cicle d’ESO dels IES Els Ports, IES Vilafranca, IES la Vall d’Alba i la SES de Benassal. Un matinal de tallers de creació literària espera als estudiants. Haikus amb l’escriptora Carme Cruelles, el còmic a través de l’exposició Maquis al còmic, la narrativa curta dels microrrelats, l’art dels aforismes, i les dites de les postals literàries seran algunes propostes.