Vilafranca tornarà a acollir un any més la fira de l’ovella i la cabra. El 17 de maig al Llosar es podrà gaudir d’aquest certamen que va tindre gran èxit en la seua primera edició l’any passat. Aquesta iniciativa organitzada per diferents comerços del territori amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca busca reivindicar el sector oví i caprí a través d’exhibicions, tallers, xerrades i molta cuina.
Aquest any ve amb novetats tot i que solament se celebra en un dia. Al matí es podrà gaudir d’una exhibició de gossos de rabera per Julio Bayot i la demostració d’esquila de la mà de Javier Prades. Per a dinar, es podrà degustar caldereta al pastor feta pel cuiner vilafranquí Emilio Pons.
Per a acompanyar el café, hi haurà una taula rodona sobre “Xicotets remugants: Present i futur a les nostres comarques” amb Jordi Benages, Julio Bayot, Lorena Moise i Noel Martí. Ja a la vesprada Almudena Mucientes i Marisa Monfort duran a terme un taller de llana.
Més tard es podrà gaudir d’un show cooking a càrrec de Noel Martí i d’un sopar amb música per tancar un dia ple d’actes que busquen reivindicar un any més la importància del sector ramader i dels seus productes.