La Festa del Comerç tindrà lloc el 24 d’octubre al Centre de Turisme Morella-Els Ports

159

Nota de premsa Ajuntament de Morella

  • En aquesta s’entregaran els premis de les categories empresa emprenedora, innovació i disseny, història i compromís i dedicació
  • Després de l’acte, tindrà lloc una visita a les instal·lacions del CdT ubicades a la Fàbrica Giner per al públic assistent

La Festa del Comerç de Morella tindrà lloc el dissabte 24 d’octubre al nou Centre de Turisme Morella-Els Ports, ubicat a la Fàbrica Giner, a les 20.00 hores. En aquest acte s’entregaran els Premis Anuals del Comerç atorgats per l’Ajuntament de Morella l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (ASETMICO), i Comunicacions dels Ports. Així, les diferents categories d’aquest guardó són empresa emprenedora, innovació i disseny, història i compromís i dedicació.

La regidora de Promoció Turística i Comerç, Mª Carmen Escuder, ha destacat que “els diferents establiments i comerços de Morella són molt importants, ja que mantenen la ciutat viva”. A més, l’edil ha comentat que “aquesta comarca té un comerç divers i de qualitat, el qual permet obtindre diferents productes sense desplaçar-se a nuclis de població més grans”. Mª Carmen ha recordat que “aquest any el comerç està patint a causa de les dificultats que es viuen provocades per la COVID-19, de manera que estem fomentant el comerç local amb campanyes com ‘Ara més que mai, comerç local’ i altres que es posaran en marxa en les pròximes setmanes”.

Cal explicar que després de l’acte d’entrega de premis, tindrà lloc una visita a les instal·lacions del nou Centre de Turisme Morella-Els Ports. Aquest s’ha posat en funcionament aquest any amb els primers cursos i amb bona acceptació. Així, “la gent assistent podrà conéixer de primera mà el CdT i les funcions que es desenvoluparan en aquest”, ha comentat Mª Carmen.

A més de la Festa del Comerç, s’han plantejat un seguit d’iniciatives dins d’aquesta campanya amb tiquets, amb la possibilitat d’aconseguir regals per a les persones consumidores. A més, està previst presentar la nova edició de la campanya Regala Morella per a incentivar el comerç local en l’acte del dissabte 24 d’octubre.

‘Ara més que mai, comerç local’

L’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (ASETMICO) i l’Ajuntament de Morella van iniciar al mes de maig la campanya ‘Ara més que mai, comerç local’ per a incentivar aquest i destacar la seua importància en el municipi. Aquesta va començar amb un vídeo que mostra la il·lusió de la ciutat per tornar a obrir els seus establiments i anima a la ciutadania a consumir els seus productes, característics per la qualitat i pel servei de proximitat dels comerços.