La fase final de la Copa Femenina de Fútbol Sala Divisió d’Honor se celebrarà a Vilafranca el 6 de juny

691
PUBLICITAT

-Nota de premsa-

La passada setmana el CF Vilafranca rebia la confirmació per part de l’Associació Amics del Futbol Sala de Castelló, per ser seu de les finals de la Copa Femenina de Divisió d’Honor.

Representants d’aquesta associació van visitar el Poliesportiu de Vilafranca fa alguns mesos per veure les instal·lacions, després del que el club s’interessara per organitzar aquest esdeveniment.

La lliga finalitzarà el 28 de febrer, amb la qual cosa, es formaran 2 grups, el A amb els 5 primers classificats de la lliga i el B amb els 5 últims classificats.

A cada grup es disputaran 4 jornades del 21 de març al 25 d’abril.

Els 4 primers de cada grup es creuaran a semifinals, a doble partit, primer a la pista del pitjor classificat, les dates dels partits serien el 9 i el 23 de maig.

Les finals es jugarien al Poliesportiu de Vilafranca, el 6 de juny en horari vespertí per confirmar.

L’aposta de l’Associació del Futbol Sala Castelló per tal que Vilafranca siga escenari de les 2 finals de Copa en categoria femenina es deu en part a la gran afluència de públic que té el Femení Futbol Sala Vilafranca quan juga com a local, sent el primer any de creació de l’equip, fet que ha sorprès gratament l’ens organitzador.