La falta d’encert condemna l’Amateur del Vilafranca amb l’Orpesa B (1-2)

572

Derrota per 1-2 de l’Amateur al Serrito davant l’Orpesa el diumenge 1 de març.

L’11 inicial va estar format per Adrian Monfort, Sergi, Hector, Mateu, Nicolas, Andreu, Adrian Gil, Ivan, Manu Almeda, Borja i Planell.

També van jugar Edo i Gabi.

Els vilafranquins van tindre 3 clares ocasions als primers 15 minuts que no van poder concretar. Amb el pas dels minuts, el conjunt visitant va tindre més presència ofensiva i amb una balonada en llarg al minut 20 arribava el 0-1 amb una vaselina que superava a Adrian Monfort. Després l’Orpesa B va tindre alguna ocasió més amb una pilota que va anar al pal.

A la segona part, l’Orpesa va xafar poc l’àrea vilafranquina pero encertava al 78 fent el 0-2.

L’1-2 arribava 4 minuts després en pròpia porta i després ocasions vilafranquines sense encert que impedien puntuar.

El proper partit serà a Canet, segurament el diumenge 8 de març a les 16’30.