La Fàbrica Giner s’omple de visitants durant la Setmana Santa i Pasqua amb més de 5.000 persones

533
PUBLICITAT
Saltapins Registra milers d’aventurers amb xifres rècord.
-L’Alberg Fàbrica Giner i les cases rurals s’omplen durant aquests dies
La Fàbrica Giner, Saltapins, l’Alberg Francesc de Vinatea i la Casa Rural Fàbrica Giner s’han omplert de visitants durant els dies de Setmana Santa i Pàsqua. Entre Setmana Santa i la setmana de Sant Vicent, amb nombrosos dies festius, més de 5.000 persones han visitat les instal·lacions de la Fàbrica Giner. Aquestes xifres suposen un increment de més d’un 40% en les instal·lacions gestionades per la Fundació Blasco de Alagón.

Durant la Setmana Santa han visitat el parc col·legis i instituts d’Onda i Vinaròs. A més des de dimecres fins diumenge s’ha intensificat l’arribada de visitants procedents de la Comunitat Valenciana. Més de 2000 persones han gaudit dels diferents circuits del parc d’aventura.
2-SALTAPINS INDOOR
Durant la Setmana Santa i la de Sant Vicent a l’Alberg Francesc de Vinatea s’han registrat més de 1.500 pernoctacions, incloent les persones que s’han allotjat en els habitatges de turisme rural les reserves es gestionen des SaltapinsSaltapins col·labora amb propietaris d’habitatges de turisme rural de Palanques, Todolella, Forcall, Ortells, Morella o Todolella per oferir allotjament i turisme actiu. Al parc d’aventura el diumenge de Pàsqua va ser de rècord, ja que es van superar les xifres absolutes d’entrades al parc, arribant-se a 300. En Saltapins l’increment de visitants ha superat el 25%.
-Èxit del servei de menjador a l’alberg
Durant els ponts festius l’alberg Francesc de Vintea ha ofert, com en altres campanyes turístiques, servei de menjars. Més de 1.300 persones han gaudit de menús sans i barats, compatibles amb les activitats lúdiques a la Fàbrica Giner
-Rutes a cavall
Durant aquests dies a la Fàbrica Giner s’han desenvolupat rutes a cavall per a majors i nens. Més de 100 persones han gaudit de les mateixes.
 
-Nous Espais a l’alberg
D’altra banda, aprofitant la primavera, durant aquests dies s’han creat nous espais a l’Alberg Francesc de Vinatea que disposa d’una nova terrassa.