La Diputació subvenciona amb 80.000€ a la Unió de Llauradors

111

La Diputació de Castelló destinarà enguany 80.000 euros per renovar la seua aliança amb la Unió de Llauradors i “enfortir a un sector clau per al desenvolupament i impuls de l’interior de la província com és el agropecuari”.

El diputat de Desenvolupament Rural i responsable de la marca ‘Castelló, Ruta de Sabor’, Pablo Roig, ha donat a conèixer el programa d’accions formatives i de promoció que el Govern Provincial posarà a disposició dels 135 municipis de la província per millorar la competitivitat dels ramaders i agricultors i fer que el seu treball siga més viable i sostenible.

El secretari general de la Unió de Llauradors, Ramón Mampel, ha agraït “la sensibilitat que la Diputació demostra a través d’este conveni que ens permetrà obrir una finestra d’oportunitats formatives a un sector que necessita de tots els ajuts possibles per seguir sent protagonista en el present i futur dels nostres pobles”.

Tal com ha destacat el diputat provincial, “i més enllà dels cursos que hi ha ja programats, facilitarem que tots els ajuntaments que així ho desitgen puguen oferir cursos formatius a la carta atenent a les necessitats que els hagen traslladat els propis agricultors i ramaders locals”.