La Diputació inverteix 16.000 euros en la millora dels accessos a la plaça de bous de Vilafranca

383

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

L’ajuntament aporta 8.000 euros per al manteniment d’un recinte que sol acollir espectacles taurins, revetles, cinema d’estiu i activitats de fira de la Magdalena

La Diputació de Castelló destinarà 16.000 euros per al manteniment i millora dels accessos a la plaça de Bous de Vilafranca, mitjançant la col·locació de llambordes. Es tracta d’un emblemàtic edifici de la localitat que data de 1933, en el qual es realitzen activitats de diversa índole. Encara que la propietat de l’immoble és de la institució provincial, la utilització del mateix correspon a l’ajuntament, que té cedit l’ús.

Així s’estipula en el conveni de col·laboració subscrit entre el president de la Diputació, José Martí, i l’alcaldessa, Silvia Colom, en el qual també s’explicita que l’ajuntament aportarà 8.000 euros per a completar el pressupost total de l’obra, que ascendeix a 24.000 euros.

José Martí ha destacat la importància d’aquesta mena de acords “que serveixen per a augmentar els serveis en l’entorn rural d’interior i per a millorar la qualitat de vida de les persones que viuen en ell”. En aquest sentit, cal posar de manifest que l’alcaldessa Colom ha explicat que “per a Vilafranca és fonamental conservar en bon estat la plaça de bous, on a més d’espectacles taurins es realitzen activitats culturals, cinema d’estiu, revetles i la fira del cavall de la Magdalena al juliol”.