La Diputació i Gecen aposten pels 21 paratges naturals de província per a desenvolupar econòmicament l’interior

442
Bosc de Palomita
PUBLICITAT

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, i el portaveu del Grup per a l’Estudi i Conservació dels Espais Naturals (Gecen), Paco González, han mostrat la seua disposició a treballar de manera conjunta en la cerca de fórmules de suport als ajuntaments per a aconseguir una millor gestió del territori i dels 21 paratges naturals de la província.

Així el van posar de manifest en el transcurs de la reunió que van mantindre al Palau de les Aules, on van coincidir en la conveniència de “protegir i cuidar els nostres espais naturals, que presenten unes grans potencialitats de desenvolupament turístic i econòmic, que encara estan per explotar”.

Durant la trobada també es va abordar la conveniència de crear una segell o una marca que identifique el territori i de realitzar una labor pedagògica amb propostes mediambientals en positiu que contribuïsquen a superar uns certs estereotips establits”. “Una marca”, afegeix, “que identifique un territori amb uns valors ambientals per a valorar els seus recursos agroalimentaris i turístics”.