La Diputació i Becsa comparteixen la importància de mantindre en bon estat les carreteres de l’interior

60
  • Martí considera que per a lluitar contra la despoblació és fonamental tindre unes bones vies de comunicació. Becsa és la concessionària del manteniment de les carreteres provincials

La Diputació de Castelló i la concessionària del contracte de manteniment de les seues carreteres, Becsa, coincideixen en la necessitat d’oferir el millor servei possible als municipis d’interior de la província. Així s’ha posat de manifest en el transcurs de la reunió que s’ha celebrat aquest matí entre el president Martí i una representació de l’empresa encapçalada pel Gabriel Batalla.

Durant la trobada, Martí ha demanat “una atenció especial per als pobles d’interior”, una sensibilitat que comparteixen els responsables de Becsa. El president ha destacat la importància que les carreteres estiguen sempre en bon estat “perquè si la via d’entrada a una localitat es tanca les persones que allí resideixen queden incomunicades”. Per això, “és molt important fer un treball habitual de manteniment en el dia a dia i actuar amb summa rapidesa cada vegada que es produïsca una emergència”.

D’altra banda, el president ha animat als responsables de la concessionària a continuar subcontractant empreses dels pobles en els quals actua “perquè fer-ho és fonamental per a generar activitat econòmica i fixar població a l’interior”. Martí ha insistit que “la lluita contra la despoblació és el gran repte al qual hem de fer front”.

La reunió de hui ha sigut una primera presa de contacte en la qual els directius de Becsa han explicat al president les diferents activitats que realitza l’empresa, entre les quals es troba la gestió de la planta de residus del Consorci Palància Belcaire que se situa en Algimia.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA