La Diputació de Castelló posa en marxa el ‘Pla Resistir’

350
Santi Pérez, Patricia Puerta, José Martí i Santiago Agustí reunits a la Diputació de Castelló.
PUBLICITAT

La Diputació de Castelló ha activat ja el pagament dels 4,2 milions d’euros que ha d’abonar als Ajuntaments de la província adherits al Pla Resistir de la Generalitat Valenciana.

Segons han informat des de l’Administració provincial, els primers pagaments ja s’estan efectuant, que repercutirà en una major capacitat per als ajuntaments d’ajudar als sectors més afectats per les restriccions sanitàries que han perjudicat l’economia local valenciana. Aquesta suma de diners correspon al 22,5% del total destinat, ja que la Generalitat aporta el 62,5% i cada ajuntament un 12,5%.

L’objectiu de tota aquesta línia d’ajudes parèntesi és ajudar als sectors més afectats sense que cap persona autònoma ni cap microempresa s’haja de quedar enrere. Per a assolir l’objectiu, Diputació encetara aquest trimestre una nova línia d’ajudes anomenada #ReactivemEmpreses, el qual tindrà un fons d’inversió de 5 milions d’euros, provinents dels romanents del 2020. Aquest pla d’ajudes econòmiques per a empreses també passarà pels Ajuntaments per tal de gestionar de manera més eficaç els recursos econòmics desplegats.