La cursa Entreparets de Vilafranca organitza una conferència amb l’entrenador de corredors Vicente Úbeda, el 27 de setembre a les 19h

1099
Vicente Úbeda
PUBLICITAT
Vicente Úbeda
Vicente Úbeda

La cursa de muntanya Entreparets de Vilafranca , que se celebrarà el 28 de setembre a la localitat dels Ports , segueix amb la seva proposta d’activitats complementàries per fer més atractiva la prova . Com és habitual , en la jornada prèvia , un especialista del món de la muntanya o el el running ofereix una conferència relacionada amb la matèria .

En aquest cas es comptarà amb la presència de Vicente Úbeda , Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i Esport, així com Entrenador Nacional d’Atletisme . A Vilafranca oferirà una xerrada sobre com s’ha de preparar el Trail Running des del punt de vista dels corredors . Serà el dia 27 de setembre a les 19h a la Casa Social .

Vicente Úbeda és també Entrenador Superior de Triatló . És , així mateix , entrenador de l’atleta internacional Cristina Jordà, entrenador de corredors de resistència , entrenador de nens , assessor a l’Àrea d’Entrenament a la plataforma www.run2chema.com

Així mateix compta amb un ampli equip de col · laboradors entre els quals figuren podòlegs , fisioterapeutes o fisiòlegs . Vicent Úbeda ha manifestat la seva satisfacció per estar a Vilafranca , un municipi amb el qual està especialment vinculat , ja que va créixer a la Vila .

Des de l’organització de Entreparets agraïm el compromís de Vicente Úbeda i animem a tots els corredors i aficionats que assisteixin a una xerrada que els pot aportar nous coneixements per a un correcte entrenament i preparació de les carreres .