La cultura envaeix Vilafranca amb el Xilòfag Festival

104
La cultura envaeix Vilafranca amb el Xilòfag Festival

Aquest divendres i dissabte la cultura arriba a Vilafranca trepitjant forta amb la celebració del Xilòfag Festival que inclou multitud d’activitats per a tots.

D’aquesta forma, el divendres a les 18h tindrà lloc la inauguració de l’exposició “El Petit Príncep” col·lecció d’Enric Nomdedéu que podrà visitar-se fins al dia 19h a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament. Seguidament, a les 19h la Casa Social acollirà la projecció de la pel·lícula “El Principito” de 2015. Ja a la nit tindrà lloc un màgic i diferent sopar literari en el restaurant L’Escudella. La festa continuarà des de les 23h a la Casa de Cultura amb el concert d’Els Jóvens que s’inclou dins del Festival SONORA del Circuit Valencià de la Música Valenciana.

El dissabte les activitats començaran a les 11h en l’Espai Jove amb la realització de diversos tallers com els de galetes, creació de roses amb feltre o papiroflèxia. Així mateix, a les 12h la Biblioteca acollirà un taller creatiu de literatura estampada basat en l’obra d’Antoine de Saint-Exupéry. Ja a la vesprada, a les 16h hi haurà un cafè-tertúlia sobre El Petit Príncep. La vesprada acabarà amb una perfomance a les 18h en la plaça de la Casa de la Cultura en la qual es combinaran diferents disciplines artístiques. El fermall d’or al Xilòfag Festival ho posarà un sopar literari en L’Escudella.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA