La Conselleria de Mobilitat ajorna els exàmens per a obtenir el certificat de taxista i el CAP de transports

391
PUBLICITAT

Se suspenen les proves convocades per a aquest dissabte 30 de gener, a causa de les restriccions d’entrada i sortida de València, Alacant i Castelló

Arcadi España considera que és fonamental oferir totes les facilitats d’accés i garanties de seguretat als i les aspirants a aquests certificats professionals

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha suspès les proves convocades per a aquest dissabte 30 de gener, tant per a l’obtenció del certificat de competència professional per a la prestació del servei de taxi en les àrees de prestació conjunta, com per a l’obtenció del certificat d’aptitud professional acreditatiu de la qualificació inicial (CAP). Així mateix, la Conselleria ha convocat aquestes proves per a l’obtenció de tots dos certificats per al pròxim 27 de març.

Davant l’actual evolució de la pandèmia i les últimes mesures adoptades, la Conselleria han considerat necessari ajornar les proves per a la seva celebració en una altra data en les quals no hi hagen restriccions de moviment i hi hagi un menor risc d’exposició i transmissió del virus.

Cal tenir en compte que aquests exàmens es realitzen a les ciutats d’Alacant, Castelló i València, les quals tenen restringida l’entrada i sortida durant els caps de setmana, qual cosa comporta una dificultat addicional a un considerable nombre d’aspirants que viuen en altres poblacions.

Per al conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, és fonamental oferir totes les facilitats d’accés i garanties de seguretat als molts ciutadans i ciutadanes que aspiren a aquests dos certificats professionals.

A les proves relatives a obtenció de certificat de competència professional per a la prestació del servei de taxi, a celebrar el 27 de març de 2021, únicament podran presentar-se les persones que es van inscriure i van ser admeses a les proves previstes per al 30 de gener, sense necessitat d’emplenar cap tràmit addicional als ja realitzats.

Pel que fa a les proves per a l’obtenció de certificats d’aptitud professional (CAP), el 27 de març podran presentar-se els i les aspirants que van ser admesos i admeses a les proves del 30 de gener, sense haver de realitzar cap tràmit addicional, així com les persones que s’inscriguin en el termini de presentació de sol·licituds previst des del 22 de febrer al 8 de març de 2021, tots dos inclusivament.