La Conselleria de Justícia i Interior licita la compra de sis autobombes per al Servei de Bombers Forestals

65
PUBLICITAT

El pressupost de licitació és de 2.040.000 euros i el termini de presentació d’ofertes expira el 31 de juliol

Elisa Núñez destaca l’avanç “en el compliment dels compromisos adquirits amb els bombers forestals de SGISE”

La Conselleria de Justícia i Interior, a través de l’empresa pública SGISE, ha licitat la compra de 6 vehicles autobomba d’extinció d’incendis forestals per a incorporar-los a la flota del Servei de Bombers Forestals. El pressupost de licitació ascendix a 2.040.000 euros i el termini de presentació d’ofertes en la Plataforma de Contractació de l’Estat expira el 31 de juliol.

La consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez, ha manifestat la seua satisfacció “per avançar en els compromisos adquirits des de la Conselleria de Justícia i Interior amb el Servei de Bombers Forestals de SGISE”.  En este sentit, ha recordat que el Pla estratègic de SGISE suposa “un punt d’inflexió en l’operatiu de bombers forestals perquè no solament incorpora una reivindicació històrica com és el tercer torn, sinó que busca també dotar-los de més seguretat”.

La responsable d’Emergències ha insistit que des que la Conselleria de Justícia i Interior va assumir la gestió és coneixedora “del mal estat heretat del material i equipament dels bombers forestals, per això s’ha tramitat com una prioritat la incorporació d’estes noves autobombes pesades forestals”.