La carpa de les festes de Vilafranca pren forma i les barreres ja estan al carrer

366

Barreres Festes

-Nota de premsa-

Vilafranca treballa de ple en els preparatius per a les festes patronals dedicades a Sant Roc que s’iniciaran el proper divendres dia 8 d’agost. Als carrers del recorregut taurí s’està procedint al muntatge de les barreres. Així mateix en la Plaça Don Blasco s’ha iniciat el muntatge de les grades i barreres públiques. L’Ajuntament de Vilafranca ha reforçat amb quatre persones la brigada municipal durant el període estival per atendre esdeveniments com les festes patronals o la Fira de la Magdalena.

Carpa de Festes

Senyals

Divendres a partir de les 9h del matí l’Associació de Cadafals s’encarregarà de distribuir les estructures pertanyents a les penyes segons l’ordre establert. Al costat de la plaça de toros s’ha iniciat el muntatge de la carpa de festes. Es tracta d’una nova ubicació respecte a edicions anteriors.

D’altra banda ja s’han col.locat els senyals per desviar el trànsit rodat per fora del municipi. Aquests senyals es situen a les entrades de Vilafranca des de Castelló i des de La Iglesuela. Els vehicles hauran de realitzar el trànsit pel poble utilitzant la circumval · lació. El centre de la població estarà tallat al trànsit fins al pròxim 18 d’agost.

-Venda de bons

La comissió de festes recorda que els bons de les celebracions patronals, que suposen un estalvi de 14 euros respecte al preu de tots els espectacles, es poden adquirir a la pastisseria Bordás.

-Aplicació mòbil

L’aplicació mòbil dedicada a les festes patronals està tenint un notable èxit entre els veïns. Ja s’han registrat centenars de descàrregues.