Jornada formativa per a empresaris i autònoms de Vilafranca amb GSG Asesores

284
Jornada formativa per a empresaris i autònoms de Vilafranca amb GSG Asesores
Jornada formativa per a empresaris i autònoms de Vilafranca amb GSG Asesores

-Demà dimecres dia 13 a les 19.00 hores hi haurà una nova jornada formativa en el col·legi d’economistes de Castelló

El despatx GSG Asesores ha desenvolupat a Vilafranca una jornada formativa per a empresaris i autònoms. José Manuel Salvador, economista de GSG Asesores, ha explicat les novetats per a 2018 en matèria laboral, fiscal, comptable i jurídica. Cada any per aquestes dates GSG Asesores organitza aquesta sessió formativa per a introduir als autònoms i pimes en les novetats de l’any que és a punt de començar. El curs que s’ha realitzat a Vilafranca també tindrà lloc el dimecres dia 13 a les 19.00 hores en el Col·legi d’Economistes de Castelló.

Les noves mesures de la llei d’autònoms, les bonificacions per a la pluriactivitat, contractació laboral i contractacions de familiars, els contractes de pràctiques i formació, les baixes per maternitat i paternitat, la compatibilitat entre treball i pensió, els permisos de treball o les novetats en el registre de la jornada de treball han sigut alguns dels aspectes analitzats en matèria laboral.

En la part fiscal s’han analitzat els ajornaments de l’IVA, les deduccions, les condicions perquè una despesa siga deduïble, les novetats en la renda de 2017, el model 347, els llibres comptables, els plans de pensions i els nous límits dels mòduls.

En l’aspecte comptable s’ha incidit en les sancions per no dipositar els comptes anuals, la legalització dels llibres comptables, les infraccions tributàries per la dolenta forma de dur la comptabilitat i les empreses inactives.

Així mateix, des de GSG, s’ha introduït, com a novetat, l’assessoria energètica i també les novetats de Bantierra.