Inicien la rehabilitació de l’antiga escola de La Pobleta

388
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

El projecte forma part del conjunt d’inversions a totes les pedanies amb un pressupost de 100.000 euros

L’Ajuntament de Morella ha mantingut una reunió amb l’associació Amics de La Pobleta amb la finalitat d’abordar diferents millores a la població. Així, la principal actuació tractarà de rehabilitar l’antiga escola per a obtindre un espai multifuncional. L’obra que s’ha iniciat recuperarà aquest edifici i es condicionarà la instal·lació elèctrica, així com altres instal·lacions que puguen utilitzar-se en el futur.

És un edifici que no s’utilitza des de fa dècades i molt deteriorat. Així, l’actuació forma part del conjunt d’inversions de totes les pedanies amb un pressupost de 100.000 euros, de manera que es podrà oferir aquest espai al conjunt de la ciutadania per a múltiples encontres i activitats. A la vegada, com es va tractar en la reunió,  també es repararà el camí d’entrada a La Pobleta, la senyalització i altres reparacions dins del nucli urbà. En aquesta reunió també es va ocupar d’altres activitats a la població com les culturals o la instal·lació d’un punt de wifi.

La regidora delegada de La Pobleta, Judit García, ha volgut “agrair a les veïnes i veïns de La Pobleta la seua implicació per mantindre el poble” i ha explicat que “encara que estava previst des de fa temps, ja podem iniciar els treballs de rehabilitació de l’antiga escola que s’havien posposat a causa de la pandèmia de la COVID-19”. Finalment, Judit ha comentat que “ va ser una reunió molt profitosa després de mesos de desconnexió per abordar les necessitats de La Pobleta”.

El projecte de l’escola de La Pobleta forma part del conjunt d’actuacions de l’Ajuntament de Morella en el conjunt de les pedanies. Aquest compta amb un pressupost de 100.000 euros per a aquest any 2021.