Inicien els treballs de condicionament del Jardí del record a l’Alberdeda de Morella

172
Treballs jardí del record a Morella
Treballs jardí del record a Morella

Nota de premsa Ajuntament de Morella

  • En aquest espai, ubicat baix de la glorieta de les Corts Valencianes, tindrà lloc l’acte d’homenatge a les víctimes de la COVID-19 el diumenge dos d’agost
  • El taller d’ocupació d’especialitats forestals s’encarrega d’aquesta actuació

Morella inicia els treballs de condicionament de l’espai que serà el Jardí del record, un lloc d’homenatge a les persones que han perdut la vida per la COVID-19 i d’agraïment a qui fan front a la pandèmia. El diumenge dos d’agost tindrà lloc l’acte institucional, el qual se celebrarà en aquest espai. Aquesta tasca de millora s’ha iniciat aquesta setmana a càrrec del taller d’ocupació de les especialitats d’activitats auxiliars en conservació i millora de monts i aprofitaments forestals.

L’actuació renovarà tota la zona de jardí on es plantaran noves espècies i s’instal·larà un jardí botànic amb la informació d’aquest. A més, es col·locaran les plaques commemoratives que donaran nom a este lloc com a Jardí del record.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “este és un espai molt volgut i agradable de la nostra ciutat que necessitava una millora i, a més, anem a dedicar-lo a totes les persones que ens han deixat durant estos mesos tan durs per a tots i totes”. L’edil ha explicat que “mitjançant el taller d’ocupació es farà una actuació molt positiva pel que suposa per a l’acció formativa i, sobretot, per a la memòria de la nostra ciutat”.

Mesures de seguretat

Cal recordar que s’han de seguir les indicacions marcades per les autoritats sanitàries per a evitar contagis. Així, des de l’Ajuntament de Morella es recorda que s’ha de mantindre la distància social, rentar-se les mans de manera freqüent i utilitzar la mascareta de manera correcta.