III BTTrail Socarrats de Forcall

292
BTTrailForcall (1)
  • Aquesta edició ha comptat amb més de 300 participants
  • Xavi Rebollar, Belén Agut, Ricardo Cherta i Laia Cañes han estat els guanyadors de les modalitats llargues de BTT i Trail d’enguany

Per tercer any consecutiu, ha tornat a tenir lloc la BTTrail Socarrats de Forcall organitzada pel Club Esportiu Xafa-roques. Celebrada el passat cap de setmana, el dissabte 27 ha estat dedicat a la BTT i el diumenge 28 al Trail.

Més de 300 participants s’han inscrit en aquesta última edició repartits en les diverses categories existents. Les dues maneres de participar, BTT i Trail, han comptat a la vegada amb dues modalitats de cursa: carrera i marxa. La BTT llarga ha estat de 47km amb 1500m+; la BTT curta ha estat de 34km amb 1100m+; la carrera Trail ha estat de 24km i 1200m+ i la marxa Trail 12km amb 600m+.

Els resultats de l’esdeveniment estan dividits en diverses classificacions diferents: el guanyador en la Classificació General de la BTT Llarga, categoria masculina, ha estat Xavi Rebollar i el guanyador en la Curta, Raúl Molina. En la categoria femenina, Belén Agut s’ha emportat el premi en la cursa BTT Llarga i Míriam Ibáñez en la Curta.

Diumenge, en la categoria masculina del Trail de 24km, el guanyador ha estat Ricardo Cherta, i Nahum Calaceit ha guanyat la Marxa de 12km. En la categoria femenina, Laia Cañes s’ha proclamat guanyadora del Trail llarg, i Carla Redón del Trail curt, de 12km.

D’altra banda, el premi en la Classificació General Combinada Masculina ha estat per a Carlos Bernard i per a la General Combinada Femenina per a Belén Agut.

Els veïns de Forcall sempre s’han mostrat compromesos amb l’esdeveniment esportiu i unes 100 persones aproximadament han ajudat als membres de l’organització, participant com a voluntaris en diferents àmbits de l’esdeveniment: als avituallaments, a la barra, al menjador, d’escombres…

Des del Club Esportiu Xafa-roques, els organitzadors, tanquen la tercera edició contents amb els resultats i la participació obtinguda. Tot i que noten el fet que la BTTrail Socarrats coincideix amb altres esdeveniments esportius i que hi ha hagut menys voluntaris degut a la quantitat d’activitats que tenen lloc a Forcall durant el mateix cap de setmana, els organitzadors anuncien l’èxit d’aquesta edició, recalquen la importància per al municipi d’esdeveniments esportius d’aquesta magnitud i esperen poder seguir tenint continuïtat els pròxims anys.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA