‘Gràcies, Ximo’, l’homenatge dels socialistes a Puig en Morella

92
PUBLICITAT

Diana Morant acompanya l’expresident en un acte amb la militància

El PSPV ha celebrat aquest dissabte a Morella un acte homenatge a l’expresident i secretari general, Ximo Puig, en el qual membres del partit, de la societat civil i amics han volgut agrair-li el treball realitzat durant tots aquests anys. Sota el nom ‘Gràcies Ximo’, els i les socialistes valencians han defensat a Ximo Puig com a “valencianista, federalista i europeista” i han assenyalat que “ha sigut capaç de retornar la credibilitat a les institucions valencianes”.

En aquesta mateixa línia s’ha pronunciat la secretària general del PSPV, Diana Morant, qui ha destacat “el treball, la valentia i la temprança de Ximo” i ha assegurat que “per a mi eres escola, guia i exemple a seguir”. “Eres un president del qual ens podem sentir molt orgullosos, que ha donat sentit al títol de Molt Honorable i lluitaré per defensar el teu llegat”, ha insistit.

Per part seua, Ximo Puig ha agraït a tots els presents les seues paraules i ha apostat per “treballar junts per un projecte de mirada àmplia i de futur” i ha afirmat que “qui us ha de donar les gràcies soc jo a vosaltres, per donar-me l’oportunitat de formar part d’aquest projecte que s’escriu en primera persona del plural”. “Estic feliç perquè sé que hi haurà un futur i que hi haurà una nova oportunitat de continuar progressant”, ha insistit.

A més, Ximo Puig ha defensat que “el Partit Socialista és un partit generós capaç d’obrir les seues portes i generar confiança” i ha assenyalat que “estic segur que Diana serà una gran presidenta de la Generalitat”.