Forcall inicia una campanya de donacions per finançar l’ampliació de la Residència de la Tercera Edat

153
Residència de Forcall

 

Residència de Forcall

Forcall, municipi de la comarca castellonenca dels Ports amb 500 veïns, vol ampliar la Residència de la Tercera Edat amb 20 noves places. Per a això l’Ajuntament ha posat en marxa un pla que comptarà amb fons propis però que també aposta per la captació de donacions per fer possible el projecte. 

Durant les passades festes patronals ja es va celebrar un sopar popular que va aconseguir recaptar al voltant de 6.000 euros. L’objectiu del municpi és aconseguir el suport de particulars i empreses. Per això s’ha obert un compte corrent en què es rebran totes les aportacions.

La iniciativa sorgeix per fer possible que la residència tingui una capacitat de 60 places, enfront de les 40 actuals. L’Ajuntament de Forcall, impulsor del projecte, apunta que ara “la residència és la principal activitat econòmica del municipi, ja que ofereix 26 llocs de treball i atén 40 persones. Si s’amplia millorarà l’eficiència en la gestió, es possibilitarà la creació de nous llocs de treball i es garantirà el futur del municipi, ja que la residència ha permès que nombroses famílies es quedin a residir a Forcall, un poble que pateix el drama de la despoblació com succeeix a la resta de municipis de la zona “.

La localitat dedicarà a l’ampliació de la residència les ajudes i subvencions reglades que percep. No obstant això, es fa necessària una major aportació econòmica perquè el projecte siga una realitat.

El projecte permetrà crear 10 noves habitacions. Així mateix es milloraran els espais de la sala de lectura, visites o bugaderia.

La residència de Forcall té una antiguitat de 15 anys. Alguns dels residents porten allà tota la vida i de fet la consideren “sa casa”.

COMPTE PER A DONATIUS:

CAJAMAR CAJA RURAL PLAZA MAYOR DE FORCALL

ES2530587351952732000035