Finalitza la primera fase de les obres de reurbanització del carrer Verge del Rosari de Morella

399

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

En aquesta primera fase s’han renovat les conduccions subterrànies i s’ha pavimentat la zona de la Costa Sant Joan a la Plaça Bisbe Martí. Les obres continuaran al setembre

La Brigada Municipal d’Obres i Serveis ha finalitzat la primera fase de l’actuació de renovació del carrer Mare de Déu del Rosari. En aquesta, s’han substituït les conduccions subterrànies i s’ha pavimentat el tram que va des de la Costa Sant Joan a la Plaça Bisbe Martí. Al setembre es reprendran els treballs. Aquest vial comunica la costa i la plaça de Sant Joan amb la pujada dels Safareigs i la intersecció cap al Portal de Sant Mateu, una de les entrades importants de la ciutat.

El regidor d’obres, Amadeu Bordàs, assenyala que “aquesta renovació i modernització de les canalitzacions és molt important, ja que les instal·lacions actuals són molt velles i presenten nombroses fugues i problemes de filtracions”. A més, recorda que abans de l’inici de les obres es va realitzar una reunió amb els veïns i veïnes del carrer, per informar-los de com serien les actuacions que s’anaven a dur a terme i els terminis d’execució, i els ha agraït la seua col·laboració. El tram en el que s’ha actuat ja està obert al pas de vianants.

Amb aquesta intervenció es renovaran les canalitzacions i la part superficial del tram que va des de la intersecció cap al Portal de Sant Mateu fins a la costa Sant Joan i tindrà un pressupost de 90.000 euros, del que es finançaran 30.000 euros amb els POYS i la resta a través dels fons AVEN. El carrer Verge del Rosari és un dels pocs de la localitat que no s’han renovat de forma integral.

A causa d’aquestes obres, el concert que realitza la Rondalla en festes a la Plaça Bisbe Martí, es traslladarà a la part de dalt del carrer, concretament a la Plaça Sant Joan.