Finalitza el formigonat de la renovació del carrer Zaporta de Morella

465
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

La brigada municipal de Morella continua amb els treballs de millora del carrer Zaporta. Així, avui han formigonat el primer tram d’aquest carrer on s’han renovat les instal·lacions soterrades. D’aquesta manera, es tracta d’un pas important, ja que el formigonat disminueix les molèsties a les veïnes i veïns. A partir d’ara, es realitzarà el treball de pavimentació amb l’empedrat final. Respecte a l’empedrat i seguint les indicacions de patrimoni, la pedra serà similar a la de la plaça de l’ajuntament en la part de davant d’aquest i la part central a partir d’este tram, seguirà l’empedrat de la resta de la ciutat.

Cal recordar que aquesta obra compta amb un pressupost de 119.000 euros i amb un finançament de l’Àrea de Regeneració i Renovació Urbana (ARRUR) i el Pla 135 de la Diputació de Castelló, a més dels fons de l’Ajuntament de Morella. Així, s’han renovat completament les instal·lacions soterrades com són les de clavegueram, xarxa d’aigua potable i les instal·lacions elèctriques, la qual cosa produeix una millora en el servei i reduir les fuites.

El regidor de Serveis Urbans i Manteniment, ha destacat que “es tracta d’unes obres molt importants per a actualitzar i modernitzar les instal·lacions d’aquest carrer, així com renovar el paviment d’aquesta via que ja està deteriorat”. L’edil ha explicat que “com s’ha fet en altres carrers, l’actuació tindrà diferents fases i trams del carrer amb l’objectiu de minimitzar les molèsties al veïnat” i ha afegit que “una vegada es formigona, es disminueixen molt les molèsties del veïnat”. Finalment, Joan Carles ha remarcat que “ja demà començaran els treballs per a col·locar l’empedrat final d’aquest carrer”.