#festesvila15 Dissabte de retalls i emboladors. El diumenge arribe el tomp pel terme, la visita guiada, els monòlegs i la nit musical vilafranquina

452

La vesprada d’ahir Vilafranca va viure el concurs de retallades a la plaça de toros. Un concurs que va estar passat per aigua.

A la Tasca de la Comissió va actuar l’Artista Desconegut ia la nit es va celebrar l’exhibició d’emboladors amb el triomf dels emboladors de Mosqueruela Vilafranca comença avui diumenge amb el dia més divertit dins de les seves festes patronals en honor a Sant Roc. La jornada començarà amb la XIV caminada “Un Tomb pel Poble” a càrrec de Jesús García. Mentre els més petits es diverteixen a la zona habilitada per a ells per la Comissió, els grans podran gaudir de l’actuació de ‘Nandet’ amb l’obra ‘Un Somriure’.

Embolada

A les 16.00h està programada una visita guiada per Vilafranca amb Guillem Monferrer. La tarda continuarà carregada de rialles amb l’actuació dels humoristes Bermúdez, Xavier Deltell i Enric Company, qui protagonitzen l’espectacle “Amb la Música a una altra banda” a la Carpa de Festes. I seguirà la música al recinte festiu perquè, a la nit, els vilafranquins ‘Ciclades’ i ‘Entrepit’ s’encarregaran d’amenitzar la vetllada amb un tribut a les millors cançons dels anys 60, 70 i 80. Dilluns continuaran els actes amb el dia dedicat a les penyes de la localitat.

De www.ajuntamentdevilafranca.es