#festesvila14: Barreres a punt, carpa llesta, avinguda del Llosar tallada al trànsit, horari de les piscines…

185

Festes Vilafranca Festes Vilafranca (3)

Muntatge de les festes de Vilafranca
Muntatge de les festes de Vilafranca

Vilafranca ho té tot a punt perquè demà divendres comencen les festes dedicades a Sant Roc, que es viuran fins al pròxim 17 d’agost. A l’Avinguda de Castelló avui s’ha ultimat el muntatge de les barreres. El consistori les ha muntat en la prèvia de les festes per causar els menors perjudicis als veïns. Cal recordar que des d’avui l’Avinguda del Llosar està tallada al trànsit. Ho estarà durant tota la propera setmana a causa de la presència al carril central de la Tasca de la Comissió. A les entrades a Vilafanca s’han habilitat els corresponents desviaments perquè els automòbils circulen per la circumval · lació.

La Comissió de Festes ha treballat tot el dia intensament en el muntatge i decoració de la Carpa de Festes, que demà a la nit albergarà la presentació de la reina infantil i les dames que formen la cort d’honor.

A les sales gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca s’està ultimant el muntatge de les exposicions que s’inauguraran el proper dissabte al matí. D’altra banda en les cases de la reina i les dames ha començat el muntatge dels arcs, enramades i motius decoratius per identificar que en aquesta família les festes seran especials.

La piscina climatitzada de Vilafranca ha anunciat que l’horari durant les festes serà de 12h a 18h. L’entrada serà per la piscina descoberta.