Ferralla Club i Motor Club Morella organitzen amb èxit el trial autonòmic de Vilafranca

356

Víctor Palomares, amb 14 punts, va ser el vencedor en el I Trial de Vilafranca, putuable per al campionat autonòmic de l’especialitat. El van seguir, en la categoria negra – la que presenta major dificultat – Rafael Latorre i Salvador Aguado. En Cadet Baptiste Llorens es va endur la victòria, en Juvenil Carlos Brines, en TR1 Víctor Palomares, en TR2 David Oliver, en TR3 Joan López, en TR3 +40 José Miguel Alarcón, en TR4 Miguel Llinares, en TR4 +40 Ignasi Ferri, en TR5 Joan Miquel Arlandis, en TR5 +40 Vicente José Oliver i en trialers José Torregrosa.

Era la primera vegada que s’organitzava un trial autonòmic a Vilafranca. Els corredors van haver de superar un total de 8 zones distribuïdes per l’entorn de Vilafranca. Així mateix a l’Avinguda del Llosar es va disposar una zona Indoor, que va comptar amb gran nombre d’aficionats durant tota la jornada. En el trial participar un total de 50 corredors en les diferents categories.

El trial es va desenvolupar al si dels 775 minuts d’esport que s’han viscut a la localitat dels Ports durant tot el cap de setmana.

Les zones d’distribuir pel nucli urbà i voltants, sent la del Mased la més espectacular. Els corredors i la Federació Valenciana de Motociclisme van destacar la varietat dels recorreguts triats. Així mateix destacar la capacitat organitzativa del Motor club Ferralla, que es va encarregar del marcatge dels recorreguts i de tota la intendència. Un total de 60 persones van treballar com a voluntaris perquè el trial fos possible.

La propera prova de trial autonòmic es desenvoluparà a Moncada.