Èxit organitzatiu del campionat autonòmic de ciclisme en ruta junior desenvolupat a Vilafranca

751

El corredor de l’equip Castell d’Onda, Vicent Martínez, s’ha proclamat campió autonòmic de ciclisme en ruta, després de la prova que es va celebrar a Vilafranca i Castellfort. Martínez es va imposar a Ivan Moreno, de Benicàssim, i Juan Bou, de la Fundació Contador.

No obstant això, Vicent Martínez no va ser el vencedor de la prova. El campió de la cursa de Vilafranca va ser Rubén Montoya, de Oferbikes, seguit d’Alejandro Martínez, de l’Esetec. Tots dos corredors procedeixen de Múrcia i no computaven en el campionat autonòmic.

La prova de Vilafranca va comptar amb una inscripció de 73 corredors. El campionat estava dedicat a la memòria de Jofre Grau. De fet, la seva família va rebre un trofeu commemoratiu.

El recorregut es basava en cinc voltes a un circuit urbà d’uns sis quilòmetres i dues voltes per la Mare de Déu de la Font de Castellfort i el Port de Sant Pere. En total van ser 85 quilòmetres de recorregut.

El Club Ciclista Picaio es va encarregar de l’organització de la prova, amb la col · laboració de l’Ajuntament de Vilafranca. Un gran nombre de voluntaris va fer possible el tall de carrers i carreteres. Així mateix es va comptar amb la col · laboració de la Guàrdia Civil de Trànsit i empreses locals.

Els organitzadors de la prova aposten per celebrar noves competicions ciclistes a la localitat.