Èxit del 1r Open de Boulder Urbà a Morella

912
Concurs escalada Morella
PUBLICITAT

– Pol Roca, Chaiyà García i Adrián Algas han sigut el campió, subcampió i tercer classificats respectivament

– Francis Guillén, Shirleys Noriega i Lucía Senpere són les campiones de la categoria femenina

Morella ha celebrat aquest cap de setmana el 1r Open de Boulder Urbà JeansTrack organitzat per la Societat Esportiva Espemo. D’aquesta manera, 62 escaladors i escaladores han recorregut diferents parets i murs de la localitat per a competir en aquest esdeveniment de bloc dins de la ciutat. Així, Pol Roca, ha sigut el guanyador de la competició i Chaiyà García i Adrián Algas han omplit el podi com a segon i tercer classificats. En la categoria femenina, la campiona ha sigut Francis Guillés seguida de Shirleys Noriega i Lucía Senepere.

La regidora d’Esports, Lola Viñals, ha destacat que “el campionat ha sigut tot un èxit ja que durant tot el cap de setmana s’ha omplit d’ambient en tots els racons per on ha transcorregut”. A més, l’edil ha comentat que “ és un campionat molt innovador que aprofita les característiques de la ciutat per a practicar aquesta modalitat d’escalada”. També ha explicat que “han vingut escaladors i escaladores de tots els nivells que s’ho han passat d’allò més bé i a més vam comptar amb una final amb molt de nivell que es va fer molt vistosa i sorprenent per a tots i totes els que van anar a veure-la”. Finalment, Lola ha volgut “agrair a Espemo i a l’empresa local JeansTrack aquesta iniciativa que ha servit per conèixer més el món de l’escalada”.

El President d’Espemo, Raúl Boix, ha explicat que “estem molt contents de com ha transcorregut el campionat, de totes les persones que s’han inscrit i que els morellanes, morellanes i visitants han gaudit de practicar escalada, així com veure-la i conèixer-la més”.

El 1r Open de Boulder Urbà JeansTrack s’ha realitzat al llarg del cap de setmana. Durant el dissabte es va realitzar la competició sencera amb la fase classificatòria al matí i la final a la vesprada. La jornada d’avui ha destacat per les diferents exhibicions i proves, en la qual ha destacat l’escalada del campanar del Centre de Salut de Morella.