Èxit de les Jornades d’Igualtat 2018 a Morella

633
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Exposicions, xerrades i activitats per a totes i tots han omplit aquesta setmana centrada en la igualtat

 

Morella ha celebrat les Jornades d’Igualtat amb diferents activitats per a tots i totes. Així, el Consell  Municipal d’Igualtat ha organitzat aquestes jornades amb tallers, xerrades, concentracions i exposicions al voltant de la igualtat i la violència de gènere les quals han finalitzat avui, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona. El grup de Dones dels Ports i el Club Bàsquet Femení Morella també han col·laborat en l’organització de les Jornades d’Igualtat 2018. L’IES Els Ports i el Col·legi Mare de Déu de Vallivana també han realitzat activitats durant aquestos dies.

Cal recordar que el Consell Municipal d’Igualtat de Morella es va constituir l’any passat durant aquestes jornades. Aquest integra membres de totes les associacions i col·lectius de Morella que conformen els diferents àmbits de la societat. Així, el Consell pretén treballar de manera transversal amb aquestes entitats i treballar amb el Pla Municipal d’Igualtat 2017-2020 per a construir una Morella igualitària.

La regidora d’Igualtat, Lola Viñals, ha destacat que “aquestes jornades han sigut un èxit i cada any hi ha més gent que participa en les diferents activitats programades i es consciència de la importància de reivindicar i aconseguir la igualtat entre homes i dones en els diferents aspectes de la vida”. L’edil ha volgut “agrair a totes les entitats la seua col·laboració i implicació en organitzar aquestes jornades, així com animar a totes i tots a participar en els tallers i xerrades o visitar l’exposició de les Sales Gòtiques”.