Es renova el parc infantil de la plaça del Tint a Morella

781
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

L’ajuntament de Morella ha renovat aquesta setmana el parc infantil de la plaça del Tint. Aquest presentava un estat de desgast a causa de l´ús i durant els últims dies s’ha canviat el cautxú de la zona i s’han instal·lat els nous jocs. Cal explicar que les xiquetes i xiquets de Morella es concentren en aquest espai i està molt utilitzat durant tot l’any. Així, cal un manteniment continu per a garantir la seguretat dels jocs i de tota la zona en general.

La regidora de Joventut i Infància, Judit García, ha destacat que “des de l’ajuntament hem realitzat una revisió de tots els parcs infantils de Morella i les pedanies i vam detectar que el del Tint era el més afectat per l’ús” i ha afegit que “s’ha substituït la torre del tobogan i els gronxadors, així com el material de seguretat del sòl”. L’edil ha explicat que “s’ha substituït el gronxador adaptat, ja que no es feia un bon ús i s’ha col·locat un normal i un altre de bebés” i ha comentat que “estudiarem si l’adaptat s’instal·la en un altre parc infantil”. Judit també ha remarcat que “esta ha sigut la primera actuació de renovació dels parcs, però que es revisa el material de tots perquè estiguen en les millors condicions possibles i les xiquetes i xiquets juguen amb seguretat” i ha volgut subratllar “la importància del públic infantil i les seues necessitats amb espais adaptats per a jugar i entretindre’s en el temps lliure”.

Cal explicar que el Consell de la Infància i l’Adolescència participa activament en el manteniment dels parcs infantils. En aquest cas, els xiquets i xiquetes van avisar del deteriorament del tobogan, el qual s’ha substituït amb aquesta actuació.