Entrevista a Sandra Sabater, candidata a l’alcaldia de Morella per SOM MORELLA-Compromís

534
Sandra Sabater
PUBLICITAT

PREGUNTA: Balanç de la present legislatura amb PSOE al capdavant del consistori municipal
RESPOSTA:
Han sigut 4 anys de més del mateix, l’equip de govern al no tindre pràcticament oposició, l’ha tingut tot de cara per a fer i desfer.

PREGUNTA: Propostes de SOM MORELLA per als pròxims 4 anys.
RESPOSTA:
Ens agradaria dotar de serveis i espais d’oci adequats al segle XXI a les diferents pedanies, dins del realisme, amb inversions justes. Acabar les obres pendents o donar alternatives si no són viables. La capital dels Ports ha de posar en valor el seu terme municipal. Potenciar Morella com a referent cultural, gastronòmic, esportiu, explorar vies per a atraure experts, no solament l’al·luvió d’algun cap de setmana ens permetrà mantindre la nostra manera de vida, explorem. I fem l’impossible per crear ocupació jove, coordinem-nos amb les administracions superiors per a aconseguir-ho, així com el dels majors de 55, que patiran el trauma d’abandonar el seu entorn per a poder tirar avant. “Som Morellanes, gent lluitadora”.

PREGUNTA: Valoració de la despoblació. Mesures i actuacions per a combatre-la
RESPOSTA:
Les infraestructures tenen importància per a comunicar la comarca, una de les de l’Espanya “buida”, amb la resta de les comarques, però una xarxa digital, potenciar l’ús de la tecnologia per a intercomunicar realitats pròximes, facilitar tràmits que et lleven un dia sencer en desplaçaments, coses senzilles que faciliten l’arrelament. El bo és que sembla que hi ha consens de tots i totes del problema de la despoblació, així que remem junts que braços no sobren.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA