Entre el 23 de juny i l’1 d’agost Vilafranca organitza una nova Escola d’Estiu amb Esport i Diversió

382
Escola d'Estiu
Escola d'Estiu
Escola d’Estiu

-Nota de premsa-

Després de l’èxit de participació de l’any passat, l’Ajuntament de Vilafranca posa en marxa a través de l’empresa local Esport i Diversió l’escola d’estiu. Està dirigida a xiquets i xiquetes que cursen estudis d’Educació Infantil i Primària i es desenvoluparà durant sis setmanes, entre el 23 de juny i l’1 d’agost. Les activitats es realitzaran al Poliesportiu Municipal en horari des de les 9 hores del matí fins a les 13:15 hores. D’aquesta manera, en època estival en què els escolars han acabat les seues classes poden participar en activitats d’oci mentre els seus pares treballen.

La temàtica de l’escola d’estiu està dividida setmanes. En cadascuna d’elles, els alumnes d’Educació Infantil donaran la benvinguda a l’estiu, viatjaran al passat, es convertiran en superherois, realitzaran experiments adequats a la seua edat, aprendran a conèixer i respectar la natura i crearan jocs, tot això sota la supervisió de monitors titulats. Mentrestant, els alumnes d’Educació Primària es divertiran amb els el gran joc dels espies, les gynkanas i tallers, les eixides en bicicleta i les excursions per conèixer el medi ambient. Així mateix, la inscripció inclou l’accés a la piscina on estan previstes les activitats aquàtiques. A més l’escola d’estiu ofereix la possibilitat als pares que inscriguen els seus fills en les classes de repàs que tindran lloc de 9 a 10 hores, igualment realitzades per mestres titulats.

El període per presentar les sol·licituds d’inscripció finalitza el proper 31 de maig. El preu és de 120 euros les sis setmanes o de 25 euros cada setmana. En el cas que s’inscriga un segon membre de la mateixa família, el preu per les sis setmanes és de 100 euros.

El pròxim dia 9 a les 20h, a la Casa Social, s’ha convocat una reunió per explicar els detalls.