Els xiquets i xiquetes de l’escola infantil disposaran d’un nou espai per a la pintura mural

157

-Ajuntament i IES creen una zona per a poder esmorzar a l’aire lliure

Nota de premsa de l’Ajuntament de Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca està realitzant diverses millores als patis de l’Escola Infantil Municipal, l’IES i el Col·legi. A l’escola infantil s’ha pintat un dels murs perquè xiquets i xiquetes puguen disposar d’un espai en el qual confeccionar les seves pintures murals.

Així mateix en col·laboració amb l’IES i el Col·legi s’ha creat una nova zona d’esplai que permetrà als estudiants disposar d’un espai a l’aire lliure per a esmorzar. Al costat del menjador s’ha col·locat gespa artificial i es disposarà d’una zona de taules. D’aquesta manera es milloraran les condicions per a l’esmorzar d’estudiants i professors. Aquest nou espai, dedicat a un pati coeducatiu, marcarà un abans i un després en els esbarjos dels nens i nenes de Vilafranca.