Els tècnics d’extensió universitària se reuniran el dia 28 en Todolella

605
Reunió de tècnics
PUBLICITAT

-Nota del programa d’extensió universitària-

Formada per 34 tècnics en actiu i implicats en processos de desenvolupament a les diferents comarques de Castelló, la Mesa Tècnica del PEU esdevé un espai de trobada periòdic on es fa una avaluació continuada del PEU-UJI, s’intercanvia informació entre els tècnics i es dissenyen propostes de formació tècnica, a més de propiciar el reforç professional dels tècnics municipals, i també la seua competència professional i emocional.

L’objectiu de la convocatòria Itinerant és doble, per una banda reforça la dinàmica participativa i col·laborativa de la Xarxa de Treball Tècnic i per altra, ens apropa a les diferents realitats que configuren el nostre territori de treball. Com un altre objectiu en la convocatòria de la Mesa Tècnica Itinerant, volem destacar la repercussió en el municipi i la valorització que es fa del treball del tècnic de desenvolupament del municipi.

Per a assistir cal ser membre d’aquesta Xarxa de Treball Tècnic, encara que si eres tècnic municipal d’una altra zona, i estàs interessat en conèixer la nostra forma de treballar, pots posar-te en contacte amb nosaltres a traves de Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El programa d’activitats per a la Mesa Tècnica del proper dia 28 és el següent:

9:30 – 10h. Arribada a Todolella i cafè de benvinguda amb pastes típiques del territori.
10 -11:30h. Reunió de la Mesa Tècnica PEU-UJI al Saló de reunions de l’Edifici el Guerrer.
Informe d’activitats de La Formació més prop.
Proposta d’activitats de Formació Tècnica 2017
Jornades d’Avaluació 2016 en Sot de Ferrer
Renovació del Catàleg Virtual del PEU
11:30 – 12h. “Brunch de muntanya” de productes típics patrocinat per l’Ajuntament i l’assecador de pernils – JAM- de La Todolella.
12 – 13:30h. Visita guiada al casc urbà i al castell de la Todolella.
13:30 – 14h. Visita de les instal·lacions del District Heating (Xarxa de calor) de la Todolella.
14h. Dinar a l’hostal El Guerrer.